عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

روسیه سفیر آمریکا را احضار کرد

روسیه سفیر آمریکا را احضار کرد وزارت خارجه روسیه سفیر آمریکا را برای اعتراض در زمینه مواضع واشنگتن در زمینه حمله به خاک روسیه احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع روسی امروز جمعه از احضار سفیر آمریکا در مسکو توسط وزارت خارجه این کشور خبر داده‌اند.

 

براساس گزارشها، وزارت خارجه روسیه سفیر واشنگتن را در اعتراض به مواضع آمریکا در زمینه حمله به خاک روسیه فراخوانده است.

 

یک گروه خرابکار اوکراینی روز دوشنبه به منطقه «بلگورود» در نزدیکی مرز اوکراین در روسیه یورش بردند و دست‌کم هشت نفر از مردم محلی را زخمی کردند. به گفته وزارت دفاع روسیه نزدیک به ۷۰ نفر از نئونازیهای اوکراینی در این رویداد کشته و 4 خودروی زرهی و پنج کامیون نظامی منهدم شدند. برخی منابع روس می‌گویند که اوکراینیها در این حمله از تجهیزات نظامی ساخت آمریکا استفاده کرده‌اند.

 

این درحالیست که «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شده موضع آمریکا در قبال خصومت‌ها در خاک روسیه تغییر نکرده و ما اوکراینی‌ها را به حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کنیم.

 

کاخ سفید نیز روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ما اطلاعاتی در مورد حمله بلگورود نداریم و مدعی شد که به نظر میرسد که گروه‌های روسی هوادار جنگ در اوکراین پشت آن هستند.

 

در بیانیه کاخ سفید آمده است: ما از هرگونه حمایت از حمله به خاک روسیه جلوگیری می‌کنیم و بر اطمینان از اینکه اوکراین می‌تواند از خود دفاع کند تمرکز می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار